top of page

NGA FAQ

Public·1004 members

Evgeniy Goncharenko
Evgeniy Goncharenko

Хто реально розбирається в матрацах для диванів?

Привіт усім! Маю дилему, яку ніяк не можу розв’язати самостійно. Останнім часом після сну на своєму старому дивані відчуваю себе так, ніби по мені трактор проїхав — спина просто «відвалюється». Вирішили з дружиною, що треба щось змінювати, але повноцінне ліжко в нашу кімнату ну ніяк не вписується, занадто мало місця. Почав шукати варіанти диванів, які реально підходять для щоденного сну. Натрапив на купу інформації про різні пружинні блоки, ламелі та наповнювачі. Хто стикався з такою проблемою, підкажіть: чи справді існують дивани, які за комфортом не поступаються нормальним матрацам? Чи це все просто маркетинг, і краще не мучити себе й шукати місце під ліжко?

11 Views

Знаєте, я вас дуже добре розумію, бо ще рік тому сама була в такій ситуації. Ми живемо в однокімнатній квартирі, тому питання вільного простору стоїть дуже гостро. Теж спочатку скептично ставилася до ідеї спати на дивані щоночі, бо в пам'яті ще свіжі спогади про старі "книжки" з горбами посередині. Але виявилося, що технології пішли далеко вперед.

Коли ми почали заглиблюватися в тему, то зрозуміли, що головне — це не зовнішній вигляд, а те, що всередині. Для спини найкраще брати незалежні пружини, де кожна пружинка в окремому мішечку. Вони працюють точково: де треба — прогинаються, де треба — тримають. Ми довго вибирали, читали відгуки, ходили по магазинах "полежать", бо інакше зрозуміти жорсткість неможливо. Зрештою, зупинилися на варіанті дивани з ортопедичним матрацом від фабрики Константа з блоком незалежних пружин Pocket spring і чесно скажу — не пошкодували жодного разу.

Різниця зі звичайним поролоном чи дешевим пружинним блоком відчувається в першу ж ніч. Спина розслабляється повністю, немає відчуття, що ти скочуєшся в яму. До речі, зверніть увагу на механізм розкладки. Ми взяли "акордеон", бо він утворює рівне спальне місце без відчутних стиків, що для щоденного сну критично важливо. Ще один плюс — у таких моделей зазвичай нормальні букові ламелі в основі, що дає додаткову амортизацію.

Звісно, ліжко з окремим матрацом — це ідеал, але якщо площа диктує свої умови, то якісний ортопедичний диван — це реальний порятунок для здоров'я. Головне не економити на самому блоці пружин, бо від цього залежить, як довго він триматиме форму і чи не почне скрипіти через місяць. Подивіться моделі з Pocket Spring, вони хоч і трохи дорожчі, але для щоденного використання це небо і земля в порівнянні з класичним Боннелем. Сподіваюся, мій досвід допоможе вам нарешті виспатися!

Members

• Metha Logar
    Metha Logar
  • Stariptvplus001
    Stariptvplus001
  • Pune Skokkar
    Pune Skokkar
  • Niharika Mittal
    Niharika Mittal
  • House dragon
    House dragon
bottom of page